Werkwijze

Hoe zou het zijn als je vrij bent van constant piekeren, hoofdpijn, slaapproblemen, slechte spijsvertering, pijnlijke spierengevoel van onbalans, burn-out en depressie?

Je lichaam heeft een uniek zelfhelend vermogen. Het weet hoe het van de meest uiteenlopende klachten kan genezen. Ik kan jou daarbij op een natuurlijke wijze helpen, zodat je je weer makkelijker kunt ontspannen, je energieker en vol levenslust voelt! behandeling

Als je bij mij komt voor een behandeling, dan ga ik intuïtief te werk. Ik zal me afstemmen op jouw energie om zo dieper tot de kern van de oorzaak te komen. Ik maak daarbij gebruik van mijn helder horen, zien en voelen. Door middel van doorvragen, voelen, praten en aandacht te geven wat daar uit voort komt, maken we samen al een begin met het werken aan je vraag, (pijn)klacht of probleem.

In mijn behandelingen gebruik ik o.a. Aura-chakrahealingReiki, technieken uit de Touch of Matrix methodiek ( www.touchofmatrix.nl ), Meditatie, Hypno-therapie, Energetische massage, Bewust eten, denken, bewegen en (Life-)Coaching. Je kunt natuurlijk ook een losse behandeling naar keuze boeken.

Maak vandaag nog een afspraak!

De meest voorkomende klacht in mijn praktijk is vermoeidheid al dan niet veroorzaakt door stress. Hoe kun je nu alles zomaar “loslaten”, hoe maak je je hoofd leeg? En misschien het belangrijkste: hoe krijg je meer energie? Laat mij je helpen de eerste stappen te zetten naar minder stress en meer energie!

Wil je zelf al een begin maken? Download dan mijn mini e-Book! Vul hieronder je naam en e-mail adres in voor “De eenvoudige weg naar minder stress en meer energie.” Ontvang als extraatje een door mij ingesproken begeleide ontspanningsmeditatie voor beginners op Mp3. En dan ook nog eens 1x per maand het eZine Natuurlijk! vol tips & trics voor een gezonder, bewuster leven met meer energie. (ik deel jouw e-mail adres nooit met anderen!) Gewoon doen!

Of maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou het beste kan coachen.
Wellicht kan ik jou passend advies geven over jouw leefstijl en voeding of welke meditatie soort er bij jou past, al dan niet in combinatie met een healing.

Ik verzorg ook meditatielessen en “Move your Mind” workshops, kijk voor meer informatie op Debby Jane Meditatie.

 

DownloaeBook en MP3 MsMed mijn mini eBook! “De eenvoudige weg naar minder stress en meer energie.” Ontvang als extraatje een door mij ingesproken begeleide ontspanningsmeditatie voor beginners op Mp3.

Ik deel jouw e-mail adres nooit met anderen!