Vergoeding zorgverzekering

Logo's BATCAls Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de BATC (Beroepen Associatie voor Natuurgeneeskundige Therapeuten en Belangen Associatie voor Natuurgerichte Consumenten). Hierdoor kan, afhankelijk van jouw verzekering, een consult geheel of gedeeltelijk vergoed worden.
Als je contact opneemt met jouw zorgverzekeraar om te vragen of een consult vergoed wordt, vermeldt dan dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult door een therapeut aangesloten bij de BATC.  vergoeding zorgverzekering

Na een consult zal ik een factuur/declaratieformulier per e-mail toesturen.  Het formulier kun je dan direct (online) indienen bij je zorgverzekeraar. vergoeding zorgverzekering

De vergoeding wordt niet verrekend met het eigen risico! 

Wat doet de BATC voor jou als consument:
Zij willen ervoor zorgen dat jij een eerlijke, heldere en oprechte beeldvorming krijgt over natuurgerichte gezondheidszorg en jou het vertrouwen geven dat je op een natuurlijke manier met jouw gezondheid bezig kan zijn. Zij streven simpelweg naar keuzevrijheid voor jou als het gaat om jouw gezondheid.
De consulten van BATC therapeuten worden door deelnemende zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. BATC heeft al jaren meer dan 90% van de zorgverzekeraars achter haar staan en zij streven er elk jaar weer naar om dit zo te houden. Daarnaast zien zij het als onze missie om ervoor te zorgen dat natuurgerichte zorg standaard in de polisvoorwaarden van zorgverzekeraars wordt opgenomen.Zij wijzen jou erop goed uw polisvoorwaarden te lezen of je wel in aanmerking komt voor vergoedingen uit jouw aanvullende verzekering. Wees je bewust dat je geen rechten kunt ontlenen aan onze informatie over zorgverzekeraars.
BATC acht het zeer belangrijk dat de praktiserende therapeuten een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Mocht je desondanks toch ontevreden zijn over een behandeling of mocht er onenigheid zijn ontstaan tussen jou en jouw therapeut, neem dan contact met de BATC op.