Reiki behandeling

Reiki is letterlijk het Japanse woord voor “universele levensenergie”. Door middel van mijn handen maak ik contact met de te behandelen plek of de chakra’s. Reiki behandelingen werken rustgevend en genezend. Reiki ondersteunt, versterkt en versnelt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam op alle niveau’s, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als zielsniveau. Ervaar zelf een Reiki behandeling, gewoon in Hoofddorp! Reiki behandeling Hoofddorp.

 

Voor mensen die gebukt gaan onder stress kan een Reiki behandeling voor verlichting zorgen. Reiki werkt altijd, ook al ben je er niet bewust van.

Bij een Reiki behandeling neem je plaats op de behandeltafel, zittend op een stoel kan eventueel ook. Je kunt je kleding gewoon aan houden! De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Klik hier voor de tarieven.

 

Reiki Workshops

Als Reiki Master geef ik workshops, je kunt leren hoe je jezelf en anderen Reiki kunt geven. De Reiki methode bestaat uit 3 graden.

Bij de Reiki 1 workshop krijg je een inwijdingsritueel om je als kanaal te openen voor de Reiki energie.

De Reiki 2 workshop ga je wat dieper, je krijgt een drietal symbolen met bijbehorende mantra’s om de Reiki behandeling te versterken. Reiki behandeling Hoofddorp

De opleiding tot Reiki Master, 3e graad zorgt ervoor dat je nog verder open wordt gesteld voor de universele levensenergie. En je leert hoe je andere moet inwijden in de Reiki graden.

Ik kan eventueel ook een op maat gemaakte workshop speciaal voor jou maken.

Wil je meer informatie, stuur mij dan een bericht.

Kom voor jouw Reiki behandeling naar Hoofddorp!

Reiki tijdens of na zwangerschap

Reiki verzacht de klachten van de moeder, zoals vermoeidheid en zgn harde buiken tijdens de zwangerschap en zorgt ervoor dat ze ontspant. Maar ook voor het ongeboren kindje is de liefdevolle energie van Reiki heel goed. Na de geboorte kan Reiki helpen de moeder ondersteunen bij vermoeidheid en herstel van het lichaam. Reiki zorgt voor de rust en kalmte waar je vlak na de bevalling zo veel behoefte aan hebt.

Let op: Reiki is geen vervanging van, maar ondersteunt de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij klachten daarom altijd eerst jouw eigen arts, voordat je een afspraak maakt bij mij.

Reiki voor babies

Helpt niets meer bij je huilbaby? Alle onderzoeken al gedaan? Probeer dan eens of een Reiki behandeling uitkomst kan geven. Ik zal me tijdens de behandeling afstemmen op de baby en invoelen wat de oorzaak kan zijn van het huilen.

Reiki kan je baby ook ontspannen bij krampjes en slapeloosheid. Raadpleeg bij klachten eerst jouw arts, voordat je bij mij een afspraak maakt!
Reiki behandeling Hoofddorp.

Reiki voor kinderen

Reikivoorkids600

Over het algemeen krijgen kinderen door Reiki meer zelfvertrouwen, zit het lekkerder in zijn vel, kan het veel makkelijker met (onverwachte of moeilijke) situaties omgaan en kunnen angsten en klachten verminderen of zelfs verdwijnen.
Kinderen staan van nature meer open voor de positieve werking van Reiki. Ze worden nog niet gehinderd door “het veel in hun hoofd zitten”, zij laten zich nu nog meer leiden door hun gevoel. Door Reiki komen kinderen makkelijker in contact met hun eigen ik; dit zorgt voor een stuk ontspanning. Als ik een Reiki kinderbehandeling geef, dan zullen de hele kleintjes tijdens de behandeling bij de ouder/verzorger op schoot zitten of, als het lukt, samen met de ouder plaatsnemen op de behandeltafel. De oudere kinderen kunnen alleen op de behandeltafel liggen. Omdat kinderen nog erg open staan voor alles, duurt een sessie meestal ook korter, gemiddeld zo’n 25-30 minuten. Neem gerust je lievelingsknuffel/dekentje mee!.

De eerste afspraak duurt meestal iets langer, omdat we natuurlijk rustig de tijd nemen om aan elkaar te wennen!

Kijk bij reacties voor ervaringen van ouders en kinderen! Reiki behandeling Hoofddorp.

Frequentie

De frequentie van de behandelingen hangt af van jezelf. Soms is een behandeling al voldoende. Bij hardnekkige klachten is het wel raadzaam om een aantal behandelingen vlak achter elkaar te ondergaan. Sommigen vinden dat een Reiki behandeling zelfs beter ontspant dan een ontspanningsmassage!

Let op: Reiki is geen vervanging van, maar ondersteunt de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij klachten daarom altijd eerst jouw eigen arts, voordat je een afspraak maakt bij mij.