Reacties

“Even een reactie voor de behandeling die ik heb mogen ontvangen van Debby. Een lieve vrouw die de tijd en aandacht voor je neemt. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar na mijn eerste behandeling wist ik niet wat mij overkwam, wat voelde ik me goed, ik wilde zo snel mogelijk weer naar Debby om weer een behandeling te mogen ontvangen. In totaal ben ik vier keer voor een behandeling geweest. Ik voel me echt een heel ander persoon. Ik zou Debby aan iedereen kunnen aanraden. Zit je met jezelf in de knoop of zijn er andere problemen waar u tegen aanloopt probeer dan eens deze behandel methode want het werkt.” reacties

“Tijdens de sessie leek het alsof ik in een andere wereld was, zo vredig en rustig. Heerlijk! Met een opgelucht gevoel ging ik naar huis.”  reacties

“Via mijn nichtje ben ik bij Debby Jane terecht gekomen, ik hoorde zulke goede verhalen. Ik stond op het punt om een burn out te krijgen, had al hulp via mijn werk, maar dat voelde zo klinisch. Met de healingen en tips die ik kreeg voelde ik mij energieker worden en heb maar een paar behandelingen daar voor nodig gehad. Ik kom nu een paar keer per jaar voor een check up om mijn chakra’s een beurt te geven, geweldig!”

“Tijdens de eerste behandeling kon ik voelen dat ik weer vrij kon ademhalen. Mijn energie stroomt weer als vanouds. Ik vond de sessie heel fijn.”

Hoe ik de workshop Reiki I heb beleefd? Ik vond het heel duidelijk uitgelegd en er was een relaxte spirituele sfeer. Daarna had ik echt het gevoel dat ik vol vertrouwen Reiki zelf kon geven aan mijn gezin. Samen met mijn medecursisten hebben we een verrijkende ervaring beleefd.

“Ik kwam met een dof gevoel in mijn hoofd voor de eerste keer bij Alis Aquilae. Na 1 AuraTouch behandeling voelde ik me al iets lichter. Daarna ben ik nog een paar keer geweest en het doffe gevoel is weg. Ik heb heel veel goede tips gekregen, ook hoe ik mijn voeding kan aanpassen. Ben zelfs 2,5 kilo kwijt! Echt verlicht dus ;-).” reacties

“Ik heb mijn aura laten tekenen door Debby Jane, zij kon perfect zien wat er zich afspeelde bij mij. Met een prachtige kleuren tekening, tips en boodschappen van boven(!) was het een compleet pakket. Hoewel ze mij geen healing had gegeven, voelde ik me de dagen daarna erg energiek. Nogmaals bedankt!”

“Heel bijzonder, ik heb een 1 op 1 workshop gevolgd en dat voelde heel speciaal. De dagen na de workshop waren zo rustig en vredig, dat had ik nog nooit eerder meegemaakt. “

Debby Jane wist het op een voor mij juiste manier over te brengen. Lekker down to earth en met heel veel liefde, het was een heerlijke dag. (Reiki I deelnemer)

Ik heb in april 2014 mijn Reiki II workshop bij Alis Aquilae gevolgd. Wederom een hele speciale dag. Ik voelde de energie door mijn vingers stromen. Heel fijn en heel speciaal. Ik heb nu al een paar keer geoefend bij mijn partner en hij vindt het heerlijk! reacties

Mijn jongste zoon (7) onderging enkele Reiki behandelingen. Hij is erg alert op zijn omgeving en heeft de behoefte, permanent alles wat om hem heen gebeurd in de gaten de houden. Het was bijzonder fijn om te zien, hoe hij meeging in de behandeling volledig kon ontspannen en de omgeving gewoon losliet. Zelf ben ik in een periode van spanning bij Alis Aquilae terecht gekomen en ben er heel tevreden over. Mede door de Reiki behandelingen heb ik het idee weer meer te kunnen aarden en mijn hoofd weer vrij te kunnen maken voor positieve gedachten.”

“Ik word altijd heel rustig en val in slaap bij Debby. Daarna kan ik me beter concentreren op school en doe ik gewoon met alles mee. Ik hoef niet meer zo vaak te komen, want het gaat goed met mij.” Sam (8 jaar)

Ik was in het begin van mijn zwangerschap erg misselijk en ben toen op aanraden van mijn buurvrouw bij Debby geweest. De behandeling was heerlijk rustgevend en direct daarna is de misselijkheid verdwenen!”

“Mijn zoon (11) heeft ADHD en ik wil zo lang mogelijk medicatie voorkomen. Nadat hij een sessie bij Alis Aquilae heeft gehad, voelt hij zich veel rustiger in zijn hoofd. Tegen zijn vriendjes zegt hij dat hij naar een masseur gaat, hij ligt natuurlijk wel op een massagetafel ;-).”

De pijn in mijn onderrug werd gedurende mijn zwangerschap steeds heftiger. Debby Jane heeft mij een paar keer een healing op afstand gestuurd, daar ben ik enorm van opgeknapt, aanrader!