Over Debby Jane

In 2001 volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Sindsdien ben ik met veel enthousiasme mij steeds meer gaan verdiepen in de mens. Op alle gebieden; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, natuurlijke geneeswijzen en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt zeggen dat Reiki destijds de start was voor het verwelkomen en herkennen van spiritualiteit in mijn leven. Tijdens de opleiding tot Aura-Chakra healer (bij het Nederlof Instituut in Amsterdam), kwam ik erachter dat ik van jongs af aan al heel gevoelig was voor energie en dat ik heel gemakkelijk helende energie kan overdragen. over Debby Jane

DebbyJaneHoofddorp

Toen ik op zoek was naar een andere baan, besefte ik dat ik niets liever wilde dan een eigen praktijk voor natuurlijke geneeswijze te beginnen. Dit was een prachtige kans! Langzaam ben ik begonnen om ook mensen buiten mijn gezin te behandelen, meerdere opleidingen volgden en Alis Aquilae is het resultaat! Ik maak tijdens de behandelingen dankbaar gebruik van mijn heldere “gaves”, die in de loop der jaren sterk zijn ontwikkeld. over Debby JaneI

Iedere dag word ik geïnspireerd om mezelf te blijven ontwikkelen om uiteindelijk mijn nog grotere droom waar te maken. Ik ben een geregistreerd BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Als je het leuk vindt, kun je op LinkedIn zien welke opleidingen ik heb gevolgd. Tegenwoordig verdiep ik mij met veel passie en liefde in de (meditatie)leer van de Ishaya monniken.

Inmiddels ben ik zelf al een aantal jaar een “monnik” van het witte Ishaya pad. Ik heb de naam Mira Ishaya van mijn spirituele leraar Maharishi Krishnananda Ishaya gekregen. Ik luister ook nog naar de naam Debby (Jane), maar identificeer mezelf meer en meer met mijn monniken naam Mira.

En mijn grote droom?

In een notendop: Mooie panden op een prachtig landgoed, waar ik samen met andere therapeuten, meditatieleraren, yogaleraren, coaches, trainers, sjamanen, voedingsdeskundigen, bewuste koks, Zhineng Qigongleraren, noem maar op, praktijk kan voeren en retraites kan geven. Toegankelijk voor iedereen die zijn/haar bewustzijnsniveau wil verhogen op welk gebied dan ook. Dit alles voor mijn missie: het helen, verrijken en verlichten van de Wereld!

 

Lees hier meer over mijn biografie.

 

Maak een afspraak!