Meditatie

Voor veel mensen kan het woord “meditatie” intimiderend over komen. Misschien roept het een beeld op van bebaarde yogi’s zittend op bergtoppen in een ver en mysterieus oord, zoals Tibet. Misschien denk je dat je erg gelovig of heel toegewijd moet zijn om te kunnen mediteren. Of dat meditatie teveel moeite en verplichtingen met zich meebrengt voor iemand zoals jij.

“Yogi” op bergtop?

Maar misschien…is dat allemaal niet waar…

Ik ben zo dankbaar dat ik de Ishaya’s en hun leer op mijn pad ben tegen gekomen. De Ishaya’s zijn een groep mensen (afkomstig vanuit de hele wereld) die hun leven hebben toegewijd aan het ervaren van het hoogst mogelijke bewustzijn en delen het ‘kunnen’ ervan voor iedereen die er klaar voor is en het wil horen. Zij hebben een meditatie die Ascension genoemd wordt. Het is een mechanisch, geloof vrij systeem dat ongelooflijk effectief is om een ieder te helpen de ‘mind’ boven te gaan/te overtreffen. Het woord Isha is Sanskrit voor o.a. ‘hoogste bewustzijn’. En het ya betekent ‘voor’.

Nadat ik de eerste technieken had geleerd, kwam er veel meer vrijheid in mijn leven. Mensen om mij heen zien dat er nu een bepaald soort rust om mij heen hangt. En ikzelf merk het ook; het is ook zoveel meer rustiger in mijn hoofd en lijf dan voorheen! Ik slaap beter en reageer met meer kalmte op situaties die mij vroeger enorm veel stress gaven, ik zit meer “in the flow”. Ik moet veel minder van mijzelf en mijn zelfvertrouwen is groter geworden. Zelfs de healingen die ik geef zijn sterker geworden!

Monnik

Inmiddels ben ik zelf een “monnik” van het witte Ishaya pad geworden. Ik heb de naam Mira Ishaya van mijn spirituele leraar Maharishi Krishnananda Ishaya gekregen. Ik luister ook nog naar de naam Debby (Jane), maar identificeer mezelf meer en meer met mijn monniken naam Mira. Als moderne monnik leef ik net zoals iedereen hier op aarde. Ik heb een normale baan, heb kinderen en kan gewoon met een partner leven. Naast dat ik een paar keer per dag mediteer is het mijn doel om puurheid, plezier en bewustzijn allereerst in mijzelf en van daaruit in de wereld te vergroten. Het klinkt misschien wel zweverig, maar veel mensen zijn verbaasd hoe ik dit met zoveel (Noord Hollandse) nuchterheid,  (Indische) warmte en met veel humor overbreng.

First Sphere

Ik kan je echt aanraden om de First Sphere cursus te volgen. Tijdens de ‘First Sphere’ leer je vier technieken, genaamd Ascension technieken, die gebaseerd zijn op Waardering, Dankbaarheid en Liefde. Net als de duizenden mensen die het al hebben geleerd, weet ik zeker dat je de First Sphere cursus eenvoudig, ontspannen en plezierig vindt. De Ascension leraren zijn down-to earth en hun ervaringsgerichte benadering om les te geven, zorgt ervoor dat het een weekend is waar je jarenlang profijt van zal hebben.

De First Sphere Cursus vindt over het algemeen plaats in een weekend, van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Aan het einde van de cursus heb je alles wat je nodig hebt voor een zelfstandige beoefening van Ascension, hetgeen je leven op elk gebied zal verbeteren. Zodra de First Sphere cursus is afgerond, heb je als een bonus de mogelijkheid om de cursus GRATIS te herhalen, zo vaak je wilt! Het herhalen van de cursus wordt aanbevolen.

Kijk op www.thebrightpath.nl voor meer informatie. Of neem contact met mij op. Bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk om in mijn praktijk of bij jou thuis een geheel vrijblijvende informatiebijeenkomst bij te wonen.

Meer vrede, meer plezier, meer vrijheid, meer liefde, waar wacht je nog op?

Maak meteen een afspraak voor een prive-les mediteren (hier geef ik je niet de technieken, maar wel de tips & tricks om makkelijker te kunnen mediteren).

Kijk voor nog meer informatie op www.debbyjane.nl