Kaartlegging voor helderheid en advies

Je wordt tijdens jouw leven steeds opnieuw geconfronteerd met veranderingen en de daarbij behorende keuzes. Bijvoorbeeld een promotie op het werk, problemen in de liefde, moeite met loslaten van bepaalde gebeurtenissen. Wil je advies en meer helderheid op allerlei levensvragen en hulp om jouw eigen keuzes te maken? Maak dan een afspraak voor een kaartlegging.

Ik maak gebruik van Lenormandkaarten en diverse Orakelkaarten. Je kunt kiezen voor een live consult in mijn praktijk of een online consult via mail of Skype/FaceTime. De tijdsduur is afhankelijk van het aantal vragen. Klik hier voor de tarieven.

Lenormandkaarten

 

lenormandspelvoorbeeldGilded

 

Madame Lenormand was een beroemde kaartlegster uit de negentiende eeuw, de kaarten zijn naar haar vernoemd. Zij heeft zelfs de kaarten voor Napoleon Bonaparte gelegd. Haar methode en kaarten zijn nog steeds actueel en kunnen jou dagelijks helpen om op een bewuste manier in het leven te staan. Een kaartlegging met Lenormandkaarten biedt jou de raad en sturing die je wellicht nodig hebt om bewuster keuzes te kunnen maken.

Orakelkaarten

Orakelkaarten zijn een eeuwenoude methode om begeleiding te krijgen en de waarheid te achterhalen in iedere situatie of relatie. Er zijn enorm veel verschillende Orakelkaarten, dit om je te helpen bij specifieke vragen die je hebt over het leven. Ze geven je toegang tot intuïtieve begeleiding om je te steunen bij jouw weg door het leven. Aan de hand van jouw vraag kijk ik met welk deck ik de kaartlegging voor jou zal uitvoeren. Soms gebruik ik een aantal decks samen, dit kan zomaar tot verrassend scherpe inzichten leiden!

MagischeWegwijzers

DagelijkseLeidingvdEngelen

ChakraWijsheid

OshoZenTarot

Gaia Orakel

WisdomOracle

 

 

 

 

 

 

LET OP: Aangezien de toekomst nog niet bestaat, kan ik daar ook geen uitspraken over doen. Wel kan ik de mogelijke uitkomst van een bepaalde vraag voorspellen. Dat dit daadwerkelijk ook zal gebeuren is afhankelijk van een groot aantal factoren. In 9 van de 10 gevallen krijg je bevestiging van wat jouw intuïtie jou al op verschillende manieren heeft duidelijk gemaakt.

Neem een kaartlegging, net zoals het leven, niet zo serieus en ga niet leven naar wat de kaarten verteld hebben. Maak altijd ZELF je eigen keuzes.

NB: Ik beantwoord geen vragen over het verloop van ziektes en gezondheid, raadpleeg hiervoor jouw arts