Energetische massage

energetische massageLaat jouw energie weer vrij stromen!

Tijdens de energetische massage voel je de spanning van je afglijden. Door het gebruik van pure olie met essentiële olie van Young Living en verschillende massage technieken, behandel ik de gebieden en meridianen van je lichaam waar de meeste blokkades zitten. Dit zijn meestal de nek, schouders, rug en benen. 

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en afvalstoffen worden gestimuleerd om het lichaam te verlaten. Geniet van de warmte en de positieve effecten van deze massage. Ziel, lichaam en mind/ego als het ware gescheiden. De massage werkt daardoor helend op de structuur van je lichaam, zoals spieren, bloedcirculatie, organen, huid. En op je energetische systeem zoals je aura, chakra’s, energiebanen. Maar ook op je psyche en op je mentale conditie. Lichaam en geest zullen weer in evenwicht zijn.

De energetische massage kan los geboekt worden, maar is ook een perfecte combinatie samen met de andere behandelingen die ik geef.

Energetische massage is een helende massage en bij regelmatig herhalen (eens per 4-6 weken is aan te raden) zul je een wezenlijke groei doormaken. Deze groei zorgt voor innerlijke kracht, mentale en psychische balans, meer zelfliefde en zelfacceptatie en daarmee meer rust en gelukzaligheid in je leven.

Maak vandaag nog een afspraak!

Het is prettig als je jouw eigen handdoek meeneemt waar je op kunt liggen, voor de overige handdoeken zorg ik zelf.

Klik hier voor de tarieven.

Let op, ik kan je niet in alle gevallen een massage geven:

Sorry heren, alleen voor dames!

Omdat ik jouw gezondheid wil bevorderen, masseer ik je niet bij: Koorts, Griep, Infectieziektes, Slechte algemene gezondheid, Ernstige vaataandoeningen, Besmettelijke huidziekten, Steenpuisten, Extreme vermoeidheid, Alcohol- en drugsgebruik.
* Heb je Spataderen, Ontstekingen, Open wonden of Blessures, dan sla ik deze plekken over. Of ik behandel ze tijdens de massage even kort met Reiki.

 Massage tijdens zwangerschap is een heerlijke ervaring.

De energetische massage zoals ik die geef bij zwangerschap, is een zachte massage. Ook hierbij zal ik via mijn handen energie op bepaalde plekken toevoegen waar het nodig is. Jouw bloedcirculatie en die van je kindje worden gestimuleerd. Door even stil te staan bij alle veranderingen in je lichaam word je bewuster van de baby in je buik. Onderzoek wijst uit dat zwangerschapsmassage onder meer zorgt voor een betere nachtrust, minder rug klachten, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Maak meteen een afspraak.