Downloads

♥ Begeleide meditatie voor beginners

De titel zegt het al; een meditatie voor beginners, hoewel gevorderden het ook prettig kunnen vinden om deze bodyscan te beluisteren. Ingesproken mp3 door mijzelf ;-).

Om de meditatie te kunnen beluisteren vul je dit wachtwoord in:  Aandacht

Bekijk hieronder de trailer van A mindful choice:

In elk leven komt er een moment dat je je realiseert dat er meer moet zijn… Deze documentaire is een krachtige en ontroerende katalysator voor verandering. Oogstrelende camerabeelden worden gecombineerd met portretten van mensen die je diep raken. Greg Hopkinson en Sally Lewis, twee Ishaya monniken uit Nieuw Zeeland, reisden de wereld rond. Ze spraken verschillende mensen die de keuze maken voor innerlijke rust, ondanks hun vaak roerige omstandigheden. Balletdansers en schrijvers, zakenmensen, een kankerpatiënt, weeskinderen en zwaarbeveiligde gevangenen; hun verhalen laten zien dat innerlijke vrede niet zweverig is, maar juist een eenvoudige realiteit.

Binnenkort ook te zien bij ons in de buurt! Of download de film via Innergy.

DownloaeBook en MP3 MsMed gratis mijn mini eBook! “De eenvoudige weg naar minder stress en meer energie.” Ontvang als extraatje een door mij ingesproken begeleide ontspanningsmeditatie voor beginners op Mp3. En je wordt zo nu en dan op de hoogte gehouden middels mijn eZine Natuurlijk!

Ik deel jouw e-mail adres nooit met anderen!